Better Biomass lidmaatschap

Better Biomass lidmaatschap biedt een unieke kans om deel uit te maken van een netwerk van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame bio-energie. Leden profiteren van informatie uit eerste hand van de schemabeheerder, informatieve bijeenkomsten en netwerkmogelijkheden met andere leden. Lidmaatschap is verplicht voor organisaties die een certificatieaudit starten voor een Better Biomass-certificaat. De lidmaatschapsbijdrage is afhankelijk van de grootte van de organisatie, zoals vermeld in de tarievenlijst.

Informatie uit eerste hand

Het certificatiesysteem wordt regelmatig bijgewerkt; ondubbelzinnige interpretaties en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, normalisatie, en nieuwe technologieën worden opgenomen. Leden worden actief op de hoogte gehouden en hebben de mogelijkheid om hun inzichten te delen voor verdere verbetering van het certificatiesysteem.

Bijeenkomsten

Informatiebijeenkomsten voor leden worden georganiseerd met een focus op kennisopbouw, uitwisseling van ervaringen en ideeën en netwerken met andere leden. Deze bijeenkomsten zijn zeer waardevol voor bedrijven in verschillende stadia van het certificatieproces, variërend van bedrijven die praktisch advies nodig hebben voor het starten van hun certificatieproces, tot gecertificeerde bedrijven die hun bio-based activiteiten verder willen optimaliseren. Bedrijven die op een andere manier betrokken zijn bij duurzaamheid en duurzaamheidscertificatie kunnen ook lid worden.

Better Biomass lid worden?

Geïnteresseerde partijen die lid willen worden of organisaties die in aanmerking willen komen voor het Better Biomass certificaat kunnen door middel van het invullen van de Better Biomass lidmaatschapsovereenkomst (in Engels) hun belangstelling kenbaar maken. Het ingevulde formulier mag naar info@betterbiomass.com worden gestuurd.